BIOCLEAN COMPOST – KOMPOSZTÁLÁST GYORSÍTÓ ADALÉK

BIOCLEAN COMPOST – KOMPOSZTÁLÁST GYORSÍTÓ ADALÉK

 

BIOCLEAN COMPOST – KOMPOSZTÁLÁST GYORSÍTÓ ADALÉK

Kiszerelések: 1 kg-os (duplafalú, fém-polietilén) zacskó,

vagy 40 kg-os (fém-polietilén) zacskó / vödör, nagyobb, ipari célú felhasználásra – külön árajánlat kérésre)

Komposztálás folyamatát gyorsító, komposztérést serkentő, a komposzt minőségét javító mikroorganizmus-enzim készítmény.

Termék halmazállapota: szilárd, por alakú

BIOCLEAN – KOMPOSZTÁLÁST GYORSÍTÓ ADALÉK

Adagolás: 100 gramm termék /100 kg trágya

A BiocleanTM Compost természetes úton, talajból izolált szaprofita baktériumokat és enzimeket tartalmaz, amelyek egyetlen táplálékforrása a halott szervesanyag. A termék forradalmi és egyedi összetétele szerint olyan mezofil és termofil törzsek, penész és élesztő fajok valamint egyéb törzsek kombinációja, amelyek a talajban, a természetben igen kis létszámban fordulnak elő.

A BiocleanTM Compost alkalmazása teljesen biztonságos, sem növényi, sem állati, sem emberi szervezetre káros anyagot, vagy betegséget okozó ill. fertőző törzset nem tartalmaz.

A sikeres komposztálás titka a megfelelő baktériumfajok alkalmazása. A BiocleanTM Compost a fent felsoroltakon kívül tartalmazza a lebontást végző mikroorganizmusok optimális életfeltételei megteremtéséhez szükséges tápanyagokat és nyomelemeket. A terméket vízzel keverve a trágyahalom tetejére spriccelve a baktériumok azonnal megkezdik az anyagcserét, azaz a halom szerves anyagának bontását igen nagy sebességgel.

A BiocleanTM Compost- tal oltott alapanyagból 30 nap alatt kiváló minőségű kész komposzt keletkezik megfelelő körülmények között.